Definitive Guide geciktirici sprey için

Wiki Article



This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Geciktirici spreyleri kullanırken dikkat edilmesi müstelzim ilk nöbetçi, spreyin elbette kullanılacağıdır. Her spreyin kendi kullanım talimatları bulunmaktadır ve bu talimatlara uymanız önemlidir.

BuldumZ uzmanları sıhhat bakanlığı tarafından onaylanmış ve mezun kurumlar aracılığıyla sertifikalandırılan en çok geciktirici tavsiyeleri listesini sizler yürekin hazırladı!

Sprey formunda oluşu, uygulamanın kullanışlı ve hızlı olmasını katkısızlamakta, sonunda spontan bir şekilde bile kullanılabilmesine imkân vermektedir.

Ciltte evetğlı bir his kalmasına niçin olmadan ipeksi ve tatlı bir cilt elde edilmesini sağlamlar. Çiftlere farklı bir deneyim evetşatmayı amaçlayan Eros Geciktirme Krem genital bölgeye uygulanabilir.

5. Tensel ilişkide en oflaz tatmini elde etmek dâhilin geciktirici spreyi kullandıktan sonrasında en azca 20 an bekleyin. Bu süreden sonrasında spreyin anestezik etkisi emilim göstereceği bağırsakin oral ilişkide de rastgele bir probleme niçin gayrimümkün.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bu sayede erken boşalma sorunu yaşayan erkekler, cinsî birleşme süresini uzatabilir ve partnerleriyle elan tatmin edici bir cinsî deneyim evetşayabilirler.

En bol geçiktirici ürünlerden biri olan Carino geciktirici E Bella C7 Kişi Kremi penisin ucunda çok az uyuşma oluşturur. Bu uyuşukluk ilinti zevkini azaltacak düzeyde bileğildir. Erkekler Carino E Bella C7 Er kişi Kremi kullandıklarında cinsî uyartılma esnasında inhilal refleksini kolaylıkla denetleme edebilir ve ilişkiyi uzun süreli olarak devam ettirebilirler.

Geciktirici spreyi kullanır kullanmaz eşeysel ilişkiye girmeyin, en uz sonucu almak midein 20 an bekleyin.

unutmayin ki erkeklerde her bosalmada iliski beş altı daha uzar. kadinlarda kalıp tam tersidir. iliskiye girdikce her bosalmadan sonrasında henüz cabuk bosalirlar. kocanizin kac kat bosaldiginin bir onemi yoktur. lüzum 1 kat bosalsin 20 zaman sursun, isterse 5 sefer bosalsin 20 dakika sursun. bu sekilde devam ederseniz iliski onun icin cok macerasız birsey haline gelecektir. hergun pilav yerseniz bikarsiniz. kocanizda hergun bunlari yasadiginda bikacaktir ve lüzum istemez bosalmalar uzayacaktir.

Sadece zevkli birleşimlerin bileğil, aynı zamanda ruhsal ve sosyolojik birokkalı açıdan partnerlerin arasındaki bağı esirgeyici uzun deneyim sağlayıcı maddeler, beklentileri hakkındalayıp henüz aktif ve ne istediğini alim birleşimlerin tezahür gücüne katkı sunup sizleri memnun ediyor.

Adengchi markası bünyesinde vüruttirilen hapları seksüel ilişkiye girmeden harcamak performansınızı arttırır, partnerinizin haz eşiğini fevkya çıavratr ve sizi memnun paha.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla şiddetli müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve ciddi görev veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page